Vår moderna teknik- stressande eller utvecklande?

Vår moderna teknik- stressande eller utvecklande?

–   Första delen av tre i en serie om personlig utveckling!

Vad kan vi människor göra för att uppleva ett inre lugn i ett samhälle där vi ständigt utsätts för intryck, information och kunskap om allt och alla och där du förväntas att alltid vara nåbar?

 En föreläsning som uppmärksammar och får dig att reflektera över hur vuxna och barn påverkas av dagens moderna teknik på olika sätt. Hur vi människor kan drabbas av teknikstress men också hur vi själva kan sätta gränser och använda tekniken på bästa möjliga sätt privat och i arbetslivet. Är smartphone-beroende vår nästa folksjukdom? Eller hjälper dagens teknik oss att utvecklas som människor? Johanna Kagerup kommer att ge tips och verktyg på hur vi kan möta de nya krav som ställs på oss när informationsflödet ökar och kommunikationssätten förändras.

Johanna Kagerup som föreläser är grundskollärare, hälso/mindfulness-coach och certifierad livscoach som arbetar för att öka människors välbefinnande, livsglädje och inre lugn. Johanna höll i höstas en mycket uppskattad föreläsning hos på ”Tankarnas trädgård som hette: ”Leva här och nu med Mindfulness”.

Onsdag 26 februari kl. 18.30

Hjalmar Bergmansalen, Örebro stadsbibliotek

Fri entré – Varmt välkommen!

Stort tack för att du hjälper oss sprida Affischen!