Rätt åt dig! Möt Åsa Avdic – programledare för PLUS!

Rätt åt dig! Möt Åsa Avdic – programledare för PLUS!

Åsa Avdic, en av våra mest stridbara konsumentjournalister har nyligen utkommit med sin första bok: Rätt åt dig. I boken skriver hon att grunden till att bli en nöjd konsument handlar om tre saker: välj rätt från början, känn till dina rättigheter, och orka bråka! Åsa har genom åren gjort sig känd som en orädd granskare av vad företagen håller på med, hon slåss för oss alla när hon slåss för enskilda konsumenters rätt. Låt Åsa på ett lättfattligt sätt förklara dina rättigheter, vad du ska göra före köpet, och efter, om något gått åt pipan. Hon gör det med enkla exempel och intressanta fall – människor som blivit lurade och som fått rätt.

Ska du resa utomlands i sommar? Vill du inte bli lurad? Lär dig mer om konsumenträtt! Du är alltid konsument. Varje dag från det du slår upp ögonen till dess du sluter dem på kvällen och somnar så köper du saker eller lockas att köpa av annonser i tidningen, på tv eller på webben. Du är helt enkelt föremålet för allas uppmärksamhet. Makten är i dina händer.

Det är du som väljer.
De andra är dock bra på att förföra dig.
De andra är bra på att packa skräp i gyllene dosor.
Och dina möjligheter att få hjälp minskar hela tiden. Möjligheterna att köpa ökar, men möjligheterna att få rätt när något gått fel är allt mindre. Det finns dock undantag. Åsa Avdic är ett sådant.

 

Måndagen 17 september, kl. 18.30, Kulturhuset, Järnvägsg. 8, Örebro 

Fri entré– Varmt välkommen!

Affisch Åsa Avdic – sprid gärna!

Missa inte att ABFs 100-årsutställning Drömverkstan – om lusten att lära som visas på Kulturhuset under september månad!