Nå dina drömmar – en inspirationsföreläsning med Jesper Lissmark Hult!

Nå dina drömmar – en inspirationsföreläsning med Jesper Lissmark Hult!

”Jag heter Jesper och är en enhjulingscyklist. Förra året cyklade jag enhjuling genom Sverige för att inspirera andra att tro på sina drömmar. I år tänker jag bli den första att cykla från Europas nordligaste del till Europas sydligaste del! Resan går igenom 9 länder och sträckan jag cyklar är 6500 km. Vid min sida kommer jag att ha min kompis Elin Höglund som cyklar vanlig cykel. Längs resan ska vi samla in pengar till stiftelsen Friends som motarbetar mobbning. Genom varje stad som vi passerar, arrangerar vi en Free hugs-kampanj. Vi delar ut gratis kramar till främlingar på gator och torg för att sprida kärlek. Detta är då väldigt uppskattat. Videoklippet från min förra Free hugs-kampanj fick 20 000 visningar på bara några dagar, se HÄR!

Under resans gång uppmanar vi föreningar och privatpersoner att delta i vårt projekt för att ge alla möjligheten att vara med och sprida glädje tillsammans med oss. Ju fler de blir så blir de roligare. Man kan göra de genom att slå följe en bit på vägen. De kan då vara allt från 1 km till flera mil. Man kan självklart vara med och kramas också  🙂

Torsdag 2 augusti kl. 18.00

Hjalmar Bergmansalen, Örebro stadsbibliotek

Obs! Inträde 100 kr

 

 Följ Jesper och Elin på deras resa!