Leva här och nu med ”Mindfulness”

Leva här och nu med ”Mindfulness”

Vill du njuta mer av livet? Vill du öka din förmåga att göra det bästa av varje situation? Vill du vara mer närvarande i ditt liv?

”Leva här och nu med mindfulness” handlar om hur du kan öka din medvetenhet om vad som pågår inom dig själv och i din omvärld. Om du blir bättre på att uppmärksamma dina tankar och känslor blir det lättare att bryta dåliga vanor, göra kloka val, sluta älta det förgångna och sluta oroa dig för framtiden. Mindfulness kan ge dig verktygen för att uppleva mindre stress och istället känna mer lugn och glädje.

Föreläsningen ger dig inblick i vad mindfulness innebär och hur du med enkla övningar lättare lever i nuet. Kvaliteten på dina ögonblick avgör kvaliteten på ditt liv.

Johanna Kagerup som föreläser har aktivt arbetat med personlig utveckling i drygt 10 år. Hon brinner för att alla människor ska ta tillvara på sitt liv och använda sina inneboende resurser för att på så sätt må så bra som möjligt. Johanna är utbildad pedagog, hälsocoach, mindfulnesscoach och livscoach.

Johanna kommer även under hösten ha en cirkel hos ABF: ”Mindfulness-leva här och nu”, med start 7:e oktober. Läs mer om kursen HÄR!

Måndag 9 september kl. 18.00, ABF, Drottninggatan 38, Örebro

Fri entré – Varmt välkommen!