Han! Hon! Hen! Den! Vem? Det är jag.

Han! Hon! Hen! Den! Vem? Det är jag.

KARLSKOGA

”Kedjorna brast. Alla kedjor jag lindat runt mig brast en efter en. Tills jag en dag stod där och insåg att om jag inte gjorde någonting så skulle jag gå under fullständigt. Jag lyfte luren och ringde efter hjälp.”

Alexandra Zoffman berättar om sina erfarenheter av att födas in i fel kropp. Om sina försök att lära sig leva med och acceptera och anpassa sig efter kroppen och vilka konsekvenser det höll på att få för henne. Hon vill berätta om hur det kändes när hon äntligen insåg det fruktlösa i sin kamp och flyttade fokus. Hon vill berätta om trångsynthet, vidsynthet och människans fantastiska förmåga till att hjälpa, stötta och finnas till för varandra.

Onsdag 21 november kl 18.00
Karlskoga Bibliotek

Fri entré! Varmt välkomna!

Affisch för utskrift: AlexandraZoffmanKarlskoga