Eldsjälsakademin: En dag i inspirationens tecken!

Eldsjälsakademin: En dag i inspirationens tecken!

Eldsjälsakademin vill nu avsluta året med en sprakande eftermiddag av motivation, kreativitet och givande möten! Kom och få nya infallsvinklar på ditt föreningsarbete, dela tankar om utmaningar och drömmar och berätta vad du har för önskemål om utveckling och fortbildning.

Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika och glögg! 

Till alla eldsjälar som arbetar ideellt, här kommer mera ved till er brasa!

Program

kl. 13.00       Välkomna!

Vi presenterar dagen och oss själva och berättar vad det finns för olika utbud av stöd och fortbildning för dig som arbetar ideellt i en förening eller organisation. T.ex. Mötesteknik, hemsida, blogg, facebook – marknadsför din förening, stärk din roll som ordförande, sekreterare eller kassör, stresshantering – glöm inte återhämtningen

kl. 13.30     Martha Thernsjö – Årets Eldsjäl

”För drygt sex år sen började jag förstå att jag var beroende. Dopad och beroende av olja. Att hela vår västerländska civilisation är det. Insikten slog mig som en knytnäve i magen. Mitt sätt att leva berövade mina barn, barnbarn och kommande generationer en framtid på jorden.” Hör Martha berätta om resan som förändrade hennes liv och gjorde henne till en eldsjäl!

KL. 14.00      Fika

Kl. 14.30       Workshop

Saga Hedberg leder en workshop som sätter fart på kreativiteten med inslag av kommunikationshantering och samarbete. Under en timme arbetar vi interaktivt för att få igång tankarna om hur vi kommunicerar, hur kreativitet kan sättas igång, kring visioner och vart dessa kan leda oss. Som avslutning samlar vi upp idéer om vad vi vill ha ut av Eldsjälsakademin.

Kl. 16.00       Konsert med Mohlavyr – i sällskap med cellist Klara Leanderson Andréas

Dagen avslutas med musik av den egensinniga artisten Mohlavyr som går sin egen väg och håller gnistan levande, genom att ständigt utmana sitt konstnärliga uttryck med olika musiker, instrument och innovativa idéer!

Kom så brinner vi en stund tillsammans, medan året går till ända och vi närmar oss jul!

 

Anmäl dig till ina.knutsson@abf.se senast onsdag 28 nov!

Sprid gärna: Affisch Inspirationsdagen